Loading...

    • Rosariumplein 13, Krommenie Oost, 1561 DX, Krommenie, Noord-Holland, Nederland

    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-20:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-20:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-11:00Tuesday:08:00-11:00
      Wednesday:08:00-11:00Thursday:08:00-11:00
      Friday:08:00-11:00Saturday:08:00-11:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Zaanstad€ 3.00€ 0.00Not applicable
      • Whole meat bread §

        Volkorenbrood is gemaakt van de héle graankorrel: 100% volkoren. Juist de voedingsstoffen in de hele graankorrel hebben gezamenlijk een gunstig effect op je gezondheid.


      • Multigrain bread §

        De rijkere smaak van meergranenbrood wordt veroorzaakt door de combinatie van verschillende eigenschappen die de overige granen of zaden met zich meedragen.


        • Zesgranenbrood §

          Een heerlijk smaakvol brood waarin haver, gerst, zonnebloempitten, rogge, tarwe en lijnzaad is verwerkt.
        • Waldkorn §

          Waldkorn wordt gebakken van een rijke mix van granen en zaden, is een voedzaam bruinbrood met belangrijke voedingsvezels en bouwstoffen. Het brood heeft een luchtige kruim.
        • Het Beste Brood §

          Het beste brood bevat meer noodzakelijke voedingsstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen. Rijkelijk aanwezig zijn lijnzaad, zonnebloempitten, havervlokken, zemelen en zuurdesem.
        • Vezelbrood §

          Een heerlijk ambachtelijk gebakken donker meergranenbrood met extra vezels.
        • Pompoenbrood §

          Een mooi smakelijk brood met toevoeging van pompoenpitten
        • Natuur §

          Heerlijk natuur brood.
        • Maïs §

          Ambachtelijk brood van maïsbloem met stukjes maïs bestrooid
        • Shape koolhydraatarm §

          Shape bevat maar liefst 50% minder koolhydraten dan standaard meergranenbrood en past daarom heel goed in een koolhydraatarm dieet.

          € 2.00

          piece
      • Spelt bread §

        Speltbrood is gemaakt van speltgraan. Speltgraan is familie van de broodtarwe. Wat zeker verschilt tussen tarwe en spelt is smaak. Spelt heeft namelijk een nootachtige smaak.


        • Puur spelt §

          PUUR brood bevat essentiële ingrediënten waaronder het oergraan spelt, dat past binnen een evenwichtig levenspatroon waarbij bewegen en het belang van goede voeding centraal staan.
        • Spelt §

          Dit brood is gemaakt van spelt, een graansoort, net als tarwe en rijst. Het onderscheidt zich van andere "bedekte" granen doordat het kaf niet met de korrel vergroeid is. Het resultaat is een onderscheidend brood met een enigzins nootachtige smaak.
      • Sourdough bread §

        Desembrood is wat steviger dan gistbrood. Door de lange rijstijd heeft het brood een bijzondere, volle smaak.


        • Desem donker §

          Het bijzondere van desembrood is dat gebruik gemaakt wordt van natuurlijke gisting van een beslag van tarwemeel en water om het te laten rijzen.
        • Desem naturel §

          Het bijzondere van desembrood is dat gebruik gemaakt wordt van natuurlijke gisting van een beslag van tarwemeel en water om het te laten rijzen.
      • Brown bread §

        Bruinbrood is brood dat wordt gebakken van (tarwe)meel.


        • Moutbrood §

          Moutbrood is een broodsoort die wordt gebakken met het middelste van de graankorrel en waaraan extra tarwevezels zijn toegevoegd. Het moutbrood wordt zo genoemd omdat het wordt gebakken uit meel van gemout graan. Een moutbrood is net zo gezond als een tarwebrood alleen bevat het geen zogenoemde "pitjes".
        • Tarwerogge §

          Stevig busbrood gemaakt van tarwemeel en volkoren roggemeel
        • Casino vierkant bruin §

          Casinobrood wordt in een bus (broodblik) gebakken, dat met een deksel gesloten wordt. Het vierkante brood is heel geschikt voor tosti's en sandwiches.
        • Casino rond bruin §

          Lampionbrood wordt in een dichte ronde vorm gebakken.
        • Boerenkrop §

          Ook wel boerentarwe genoemd, maar dat is niet terecht. Het is gemaakt van 100% volkoren. Namelijk 50% volkorenmeel en 50% gebroken tarwekorrels. Dit geeft het brood een grove structuur en een stevige bite.
        • Tijgervolkoren §

          Tijgerbrood is een brood dat zijn naam dankt aan de bovenste korst die op een tijgerhuid zou lijken.
        • Tarwerond §

          Tarwerond wordt in een bus (broodblik) gebakken.
        • Glutenvrij bruin §

          Een glutenvrij bruinbrood

          € 2.45

          piece
        • Zoutarm §

          Brood voor mensen met een zoutarm dieet

          € 1.95

          piece
      • White bread §

        Witbrood bevat dezelfde soorten vitamines, mineralen en voedingsvezels als bruin- en volkorenbrood. Alleen bevatten bruin- en volkorenbrood méér van deze belangrijke voedingsstoffen.


      • Small bread §

        Met kleinbrood wordt brood tot 100 gram bedoeld.


        • Kadet §

          Een kadetje is een bolvormig of langwerpig zacht wit of bruin broodje. Het broodje wordt direct op de bakplaat, dus zonder vorm gebakken.Vaak is het voorzien van een insnijding, waarlangs het gemakkelijk in tweeën kan worden gedeeld.

          € 0.50

          piece
        • Meergranenbol §

          Een broodje dat is gebakken van tarwe- en/of roggemeel waaraan nog andere maalproducten van graansoorten zijn toegevoegd zoals rijst, gerst, haver, maïs, boekweit of spelt.

          € 0.95

          piece
        • Vlechtbroodje §

          Een zacht gevlochten broodje. Van lange deegstrengeltjes kunnen verschillende modellen broodjes worden gevormd.

          € 0.60

          piece
        • Vloerkadet §

          Een zacht rond broodje. Na het rijzen van het deeg wordt er met de hand of een stokje een inkeping ingemaakt.

          € 0.50

          piece
      • Soft small bread §

        Met kleinbrood wordt brood tot 100 gram bedoeld.


        • Bruine bol §

          Een heerlijk zacht en smakelijke bruine bol

          € 0.50

          piece
        • Croissant §

          Een croissant is een broodje van gerezen bladerdeeg dat voor het bakken in de vorm van een halve maan wordt gerold. De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk.

          € 1.00

          piece
        • Krentenbol §

          De krentenbol is een luxe wit broodje met rozijnen en/of krenten

          € 0.60

          piece
        • Puntje, wit zacht §

          Zacht, langwerpig broodje dat op de (bak)plaat wordt gebakken.

          € 0.55

          piece
        • Superkrentenbol §

          De krentenbol is een luxe wit broodje met rozijnen en/of krenten

          € 1.00

          piece
      • Hard small bread §

        Met kleinbrood wordt brood tot 100 gram bedoeld.


        • Bolletje, wit krokant §

          Krokant, op de (bak)plaat of vloer gebakken broodje.

          € 0.60

          piece
        • Harde bol bruin §

          Heerlijk vers gebakken bruin bolletje

          € 0.60

          piece
        • Harde bol bruin tijger §

          Vers gebakken knapperige tijgerbol

          € 0.60

          piece
        • Puntje, bruin krokant §

          Krokant, op de (bak)plaat of vloer gebakken broodje.

          € 0.60

          piece
        • Puntje, wit krokant §

          Krokant, op de (bak)plaat of vloer gebakken broodje.

          € 0.60

          piece
        • Tijgerbolletje wit §

          Krokant wit rond broodje waarbij de bovenkant van het deeg wordt bestreken met een papje van water, rijstebloem en /of paneermeel, olie, gist, suiker en zout. Hierdoor gaat het bovenste laagje "scheuren".

          € 0.60

          piece
      • Party bread §


      • Foreign bread §


        • Italiaanse bol §

          Italiaanse bol wordt ook wel lunchbol genoemd. Het broodje is twee keer zo groot als een gemiddeld Nederlands broodje en heeft een krokante korst.

          € 0.95

          piece
        • Shoarma/pitabroodje §

          Een plat, rond broodje met een zachte korst en een holle binnenkant. In sommige culturen in het Midden-Oosten wordt het pitabroodje gebruikt als vervanger van een bord.

          € 0.60

          piece
      • Luxury and specialty breads §


        • Kwarkbol §

          Een kwarkbol is een bijzondere combinatie van brood, cake en kwark, voormgegeven in een bol en gevuld met rozijnen en knapperige brokjes suiker.

          € 3.25

          piece
        • Uienstokbrood §

          Dit ambachtelijke bereidde kaas-uien stokbrood past prima bij de borrel en is ook heerlijk als bijgerecht.

          € 2.75

          piece
      • Snack sandwich §


        • Ham-kaascroissant §

          De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk. Deze croissant is gevuld met ham en kaas

          € 1.80

          piece
        • Beemsterkaasbroodje §

          Vers en ambachtelijk gebakken kaasbroodje

          € 1.80

          piece
        • Kaasstengel §

          Vers gebakken kaasstengels

          € 1.25

          piece
        • Kaasvlinder §

          € 1.60

          piece
        • Frikandel de luxe §

          Een heerlijk, ambachtelijk gebakken, frikandelbroodje

          € 1.80

          piece
        • Saucijzenbroodje 100% kalfsvlees §

          Een saucijzenbroodje is een broodje van bladerdeeg, dat gevuld is met 100% kalfsvlees.

          € 1.80

          piece
        • Saucijzenhapjes §

          Een assortiment aan saucijzenhapjes

          € 7.25

          x 12 pieces
        • Roomcroissant §

          Een maanvormig gevuld broodje gemaakt van verfijnd deeg (gistbladerdeeg)

          € 1.70

          piece
        • Vlaamse koffiekoek §

          Een koffiebroodje is een zoete lekkernij die gevuld is met diverse ingrediënten en die meestal gegeten wordt als extra bij een kop koffie of warme chocolade melk maar soms ook tijdens het ontbijt of de lunch.

          € 1.70

          piece
      • Bake-off bread §


        • Afbakpistolet §

          In Nederland is pistolet een gangbare benaming voor een mini-stokbrood, of in het Frans petit pain.

          € 0.60

          piece
        • Afbakstokbrood §

          Na het bakken heerlijk krokant en lekker zacht stokbrood

          € 1.35

          piece
      • Baguette §


        • Stokbrood bruin groot §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 2.15

          piece
        • Stokbrood bruin smal §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1.35

          piece
        • Stokbrood bruin breed §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1.35

          piece
        • Stokbrood wit groot §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 2.15

          piece
        • Stokbrood klein smal §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1.35

          piece
        • Stokbrood klein breed §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1.35

          piece
      • Cake §


      • Cake slices §


        • Chipolataschnitte §

          Een heerlijke schnitte voor 5 tot 6 personen met een chipolata vulling

          € 8.25

          piece
        • Kwarkschnitte §

          De schnitte bestaat uit een wenerbodem met luchtige cake, bavaroise en een spiegel van kwark.

          € 8.25

          piece
        • Marsepeinschnitte §

          Een heerlijk gebakstuk gehuld in marsepein van de beste kwaliteit

          € 8.25

          piece
        • Mokkaschnitte §

          Een heerlijke schnitte gevuld met mokkaroom voor 5 tot 6 personen.

          € 8.25

          piece
        • Slagroomschnitte §

          Een rijk gevulde slagroomschnitte voor 5 tot 6 personen.

          € 8.25

          piece
        • Vruchtenschnitte §

          Cakegebak afgewerkt met vers fruit

          € 8.25

          piece
      • Pastry slices §


        • Aardbeienschelp §

          Frisse aardbeien in combinatie met gele room en bladerdeeg

          € 1.95

          piece
        • Appelpunt §

          Deze appelpunt wordt gemaakt van zanddeeg (boter, bloem en suiker) en is rijkelijk gevuld met heerlijke appels.

          € 1.95

          piece
        • Bananensoes §

          Soes gevuld met Zwitserse room, verse bananen en slagroom.

          € 1.95

          piece
        • Chipolatagebak §

          Cakebeslag, Zwitserse room, vruchtjes, marasquin en rolfondant.

          € 1.95

          piece
        • Crèmehoorntjes §

          Knapperig koekje gevuld met romige crème

          € 2.40 / 100 g

          x 100 g
        • Deense krakeling §

          Krokant gebakken krakeling belegd met vers fruit en bedekt met laagje gelei.

          € 1.70

          piece
        • Gesorteerd gebak §

          Verschillende soorten luxe gebak

          € 1.95

          piece
        • Kasteeltje §

          Amarene crème omwikkeld met marsepein

          € 1.95

          piece
        • Kwarkpunt §

          Hardewener bodem, cakebeslag en een luchtige vanille kwarkvulling.

          € 1.95

          piece
        • Mergpijp §

          Een omhulsel van marsepein met daarin een deel cake en een kleine hoeveelheid zoete crème

          € 1.85

          piece
        • Mokkapunt §

          Zacht moscovich gebak met mokka- en vanillecréme.

          € 1.95

          piece
        • Moorkop §

          Soes met chocolade en slagroom.

          € 1.95

          piece
        • Petit fours §

          Een petitfour is een klein gebakje. Er zijn verschillende soorten petitfours: cake gevuld met slagroom, chipolata of crème en bedekt met een laagje marsepein of glazuur. Bavarois in diverse vormen en smaken.

          € 1.95

          piece
        • Roomhoorn §

          Heerlijke roomhoorn, gemaakt van bladerdeeg en afgewerkt met een laagje suiker.

          € 1.95

          piece
        • Schuimgebak §

          Luchtig schuimgebakje met mokkacrème en caramel.

          € 1.95

          piece
        • Schwarzwälder Kirschgebak §

          Een combinatie van chocoladecake met kirsch-creme en kersen

          € 1.95

          piece
        • Slagroompunt §

          Cake gevuld met Zwitserseroom en slagroom.

          € 1.95

          piece
        • Slagroomsoesjes §

          Een soesje is een klein gebakje, gemaakt van kookdeeg en gevuld met slagroom

          € 2.40 / 100 g

          x 100 g
        • Suikervrij gebak §

          Gebak zonder toegevoegde suikers

          € 2.00

          piece
        • Tompouce §

          Bladerdeeg gevuld met banketbakkersroom en afgewerkt met een laagje roze fondant

          € 1.95

          piece
        • Vruchtenpunt §

          Zacht moscovich gebak met roomvulling en verse vruchten.

          € 1.95

          piece
        • Vruchtenschelp §

          Vruchtenschelpje van bladerdeeg, gevuld met gele banketbakkersroom met daarop een assortiment van heerlijk fruit.

          € 1.95

          piece
      • Chocolate §


        • Bonbons §

          Handgemaakte bonbons in vele smaken

          € 2.65 / 100 g

          x 100 g
      • Cookies §


        • Allerhande roomboter §

          Heerlijk, ambachtelijk gebakken roomboterkoekjes.

          € 4.55

          piece
        • Amandelkrullen §

          Smakelijk amandelkrullen. Heerlijk voor bij de koffie of thee.

          € 3.60 / packet

          packet
        • Appelkanjer §

          Een overheerlijke koek met appel. Een ware traktatie.

          € 1.70

          piece
        • Blanke speculaas groot §

          Heerlijke speculaasjes gemaakt met echte roomboter

          € 4.35 / packet

          packet
        • Gevulde koek §

          Een gevulde koek is een ronde koek, gemaakt van boterdeeg en met een zoete vulling van amandelspijs

          € 1.60

          piece
        • Jodenkoeken §

          Een jodenkoek is een grote, platte koek van zandgebak van zo'n 10 cm in diameter.

          € 3.60

          piece
        • Speculaas groot §

          Heerlijke speculaasjes gemaakt met echte roomboter

          € 4.35 / packet

          packet
        • Sprits §

          Een heerlijk kruimelig zandkoekje. Sprits wordt op een ovenplaat gespoten met een spritsspuit en vervolgens gebakken.

          € 3.60

          x 8 pieces
        • Zoute koekjes §

          Zoute koekjes worden gegeten als borrelhapje. Ze worden in vele vormen gebakken (zoals rondjes, vierkantjes, driehoekjes, krakelingen, stengels en vlinders). De pittige smaak wordt verkregen door toevoeging van zout, kaas en/of kruiden, zoals kerrie. Ze worden gedecoreerd met geraspte kaas, noten, sesamzaad en/of maanzaad.

          € 3.95 / packet

          packet
      • Spiced cake §


        • Ontbijtkoek §

          Ontbijtkoek is een koeksoort. De koek wordt ook wel peperkoek, feeste, lekkerkoek, zoete koek, honingkoek, kruidkoek of pondkoek genoemd.

          € 2.65

          piece
      • Coffee cake §


        • Boerencake §

          Succes gegarandeerd met deze boerencake die rijk en vol van smaak is.

          € 4.25

          piece